Aquest dissabte Vilassar de Mar s’omple de percussió amb l’As de rePIQUES 2014

El concurs de percussió biennal organitzat pels Ssstrèpits de Vilassar de Mar tornarà aquest dissabte 17 de maig a envair un any més els carrers del municipi amb un objectiu solidari. El que el 2010 va néixer com una proposta esbojarrada i atrevida, s’ha convertit en només dues edicions en un referent dins el sector de la percussió. Enguany comptarà amb la participació de 50 conjunts i més de 1.400 participants provinents d’arreu del país i repartirà 13 premis de fins a 600 euros en efectiu.

Més d’un miler de percussionistes es reuniran a Vilassar de Mar per omplir de ritme els carrers i demostrar que són mereixedors del títol “AS de rePIQUES”. La jornada començarà a les 17 h amb 3 cercaviles simultanis (amb origen davant l’Ajuntament, l’insitut Vilatzara i la Biblioteca Municipal) que es trobaran a la plaça Picasso on, un any més, hauran de realitzar una actuació davant l’exigent jurat que seleccionarà els grups que disputaran posteriorment la final al Pérez Sala. Enguany el jurat comptarà amb figures com Vador Lladó de RAC 105 i Marc Marcià, president de PercussioCAT (Coordinadora de Grups de Percussió de Catalunya), a més d’altres personalitats del municipi i del sector de la percussió.

Després del repartiment de premis, sobre les 23 h, la percussió deixarà pas al pop rock de Pep Sala amb un concert solidari que iniciarà la gira 2014 d’homenatge al grup SAU amb l’espectacle “… Recordant SAU”. El concert serà d’entrada gratuïta amb l’entrega de 3 kg de menjar, que es destinaran a les famílies necessitades de Vilassar de Mar.

Més informació: www.asderepiques.cat