Aquest dissabte torna “La Tropa a la fresca” amb l’última sessió del Dj Jaume Alsina

Aquest dissabte al vespre torna “La Tropa a la Fresca” als Jardins de Can Bisa amb ganes de brillar sota les estrelles. Aquest grup amateur de teatre Vilassarenc actuarà juntament amb Jaume Alzina, el DJ que farà la seva darrera sessió abans de retirar-se.

Aquesta vetllada, dirigida als més grans i a la canalla, estarà protagonitzada per històries infantils, l’actuació de la coneguda banda vilassarenca Sant Pau Rhum Band i música de les dècades ’80s i ’90s gràcies al DJ resident Jaume Alsina, qui després de tants anys destacant en el món de la música, finalitzarà el seu trajecte com a PD. L’entrada és gratuïta.

A més, la nit compta amb moltes més activitats. Per exemple, els assistents disposaran de Zona Chill Out, Mojitos, pinta cares, Food Truck i molt més.

Tot plegat s’iniciarà a les 19h amb contes teatralitzats: Històries d’infants que desencaixen als més grans.
Tot seguit, a les 21h – actuarà Sant Pau Rhum Band i la seva popular rumba de Vilassar.
Finalment, a les 23h hi haurà PD amb el Tropero Jaume Alsina, la seva darrera sessió.

Després de trenta anysAlsina diu que se sent melancòlic en acomiadar-se del món de DJ. Tot i que reconeix que ha estat el reggaeton qui l’ha ajudat a prendre aquesta decisió.

El DJ explica també que tot va començar quan, un bon dia, es va apropar a la taula de so. Sempre que punxava estava tranquil, sensació que va canviar quan va començar a cobrar per fer el que més li agradava.

Però Alsina afirma que va esbrinar que punxar música estava fet per a ell més tard. Fins i tot va crear un grup per fer festes amb amics, ja que no tenien l’edat per entrar a discoteques. Ell era l’encarregat de posar música. Ell gaudia i des d’aleshores ha sentit una passió gegant pel món del DJ.

També destaca que la cançó que més l’ha marcat ha estat Kiss, de Prince, ja que li porta records de quan la melodia va sortir. Ha estat una peça indispensable sempre que actua.

Malgrat haver-se retirat del món de la música anteriorment, Alsina diu que actuarà a “La Tropa a la fresca” per tal de proporcionar una ajuda econòmica al grup teatral vilassarenc.
Amb tot, malgrat afirmar que no farà res d’especial en forma d’acomiadament, si veu a algú que recorda que li havia demanat alguna cançó, la punxarà.

Respecte a què farà una vegada es retiri, Alsina envia un missatge atractiu, venir a Vilassar Ràdio a punxar… li agafem la proposta!

Així doncs, aquest dissabte veurem la darrera sessió del gran Jaume Alsina. I ho farà per la porta gran al bell mig de la festa de “La Tropa a la fresca”.

Maria Cachot, la directora de l’esdeveniment. Explica que la nit de dissabte és la primera després de la pandèmia i que estan molt il·lusionats de retrobar-se amb tothom.

Comenta que la idea de la vetllada és fer grup amb tothom qui assisteixi i poder ballar, cantar i riure tots junts. La directora va dir als nostres micròfons que els vilassarencs venen motivats per la programació, que és per a tots els públics.

Finalment, Cachot explica que la programació està enfocada al fet que tota la família passi una bona estona amb les actuacions, begudes, food truck i zona chill out que creen un ambient de festa.

Per tant, vine auquest dissabte al vespre a gaudir de l’ambient festiu i de la música d’en Jaume Alsina.