Aquest dissabte, sopar solidari de Parkinson Maresme

 

L’Associació Parkinson Maresme, que presideix el vilassarenc Marià Pradell, celebra, aquest dissabte, a partir de les 9 del vespre, al Club Social Vicor un sopar solidari. El sopar costa 45 euros i s’han de formalitzar inscripcions, fins a aquest dimecres com a màxim, al telèfon 635 189 587

El Club Social Vicor està ubicat al carrer Ocata sense número, de la nostra localitat. El menú del sopar està forma per tapes a compartir, llom de bacallà amb samfaina o vedella a baixa temperatura, pastís basc de formatge i begudes. El preu del tiquet és de 45 euros. Marià Pradell ens ha detallat que els diners recaptats seran per a ajudar a pagar les teràpies que fan.

Després de sopar, espectacle amb el mag Pampa, il·lusionista i prestidigitador.  Hi ha 100 places disponibles. Afanya’t a trucar al telèfon 635 189 587, abans de dimecres.

L’Associació Parkinson Maresme aglutina, actualment, una seixantena de socis i sòcies. A la nostra comarca s’estima que hi ha unes 700 persones que pateixen aquesta malaltia que, ara per ara, no té cura.

Marià Pradell ja pensa en propers actes que estan preparant. En l’agenda ja té marcat en vermell el 21 de gener de 2023 de l’any que ve, a la Sala Argentona i és que portaran a aquesta sala l’actuació de la companyia Ballet Jove de Catalunya, dirigit per Marta Bustamante.

El sopar d’aquest dissabte, compta amb el suport dels ajuntaments de Vilassar de Mar, Mataró, Argentona, Vilassar de Dalt, Diputació de Barcelona i Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró.

Parkinson Maresme té la seva seu al carrer Sant Pelegrí 3 de Mataró i el seu correu electrònic és parkinsonmaresme@gmail.com