Aquest dissabte s’inaugura el nou Centre Cívic del Passeig

Aquest proper dissabte 6 de març tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració del nou Centre Cívic del Passeig. L’equipament, que fins ara es trobava al carrer Sant Pau, s’ha traslladat uns 200 metres, a un edifici més ampli, al Camí Ral, 19. L’Ajuntament ha recuperat l’edifici per al patrimoni municipal i l’ha condicionat per a l’ús de la gent gran. L’acte d’inauguració serà a les sis de la tarda i comptarà amb el parlaments de l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, la regidora de Serveis Socials, Roser Vallès, i el president de la junta del Centre Cívic del Passeig, Jaume Punsola. A continuació, hi haurà l’actuació de la Coral de Joves Musicorum, d’Esplugues de Llobregat, amb direcció de Sònia Gatell i acompanyament al piano de Xavier Torras.

El nou edifici té 334 m2 de superfície útil repartits en tres plantes que estan comunicades per un ascensor i que compten amb sistemes de calefacció i refrigeració. L’edifici, que havia fet les funcions d’escola bressol municipal, ha mantingut la façana i l’estructura però s’ha fet una nova distribució dels espais interiors, que permetrà ampliar el nombre d’activitats i cursos que fins ara es duien a terme amb l’objectiu de dinamitzar la gent gran. “El nou casal suposa un salt qualitatiu molt important quant als espais i serveis que es posen a disposició de la gent gran”, explica Roser Vallès, regidora de Serveis Socials, Sanitat i Família. “Des de l’Ajuntament fem una aposta clara pels centres cívics com a llocs de dinamització, participació i sociabilització d’aquest sector de la població”, afegeix.

L’Ajuntament també ha reformat el pati del darrere de l’edifici. La seva reurbanització ha generat una nova plaça d’ús públic, que recentment el ple va acordar nomenar plaça del Cumu de les Noies. El nou espai públic, de 236 m2, compta amb una zona de jocs infantils, font, llum, papereres i bancs.

Leave a Reply