Aquest dissabte, presentació dels equips del Club de Bàsquet al Pavelló de la Bòbila

 

En perfecte estat de revista. Aquest dissabte, els vint equips que conformen el planter del Club de Bàsquet Vilassar de Mar es presenten al Pavelló de la Bòbila. Els actes començaran a un quart de cinc de la tarda amb el partit del sènior masculí que s’enfrontarà al Badalonès. Un cop acabi el partit, diferents activitats es desplegaran. Destaca el concurs de triples i les diferents activitats que ensenyaran els nens i nenes de l’escoleta del club.

A dos quarts de set de la tarda, els vint equips del club, més veterans i veteranes i escoleta, per desfilar per la pista i acabar amb les diferents fotografies preceptives i de record. Després dels parlaments, es farà la foto de família, la foto oficial del club.

Durant tota la tarda, un munt de propostes per a tots els públics. Entre les quals destaquen una xocolatada solidària amb el projecte de l’ONG Tabayasse, tatuatges amb hena per als petits i petites i mercat d’estocs de roba del club.

Sobre un quart de nou del vespre, inici del sopar de germanor, amb acompanyament musical d’un punxadisc. El menú, a preu popular, és ofert pel Frankfurt Navas. També amb opcions veganes.

(Foto: Facebook Club Bàsquet VdM)