Aquest dissabte, presentació del llibre “Desaparecido”, de Mar Rubio

La Biblioteca Municipal Ernest Lluch acull dissabte 19 de febrer a les 12 del migdia la presentació del llibre “Desaparecido“, de Mar Rubio Oliver. L’acte estarà conduït per Judit Espadalé.

L’autora va néixer el 1973 a Barcelona, va passar pel “Parlant de tot” per ser entrevistada per Jaume Cabot. És llicenciada en Història i especialista en Àfrica i Amèrica Llatina.La Mar ha estat entrevistada a l’espai “Parlant de tot”, presentat per Jaume Cabot

El febrer de 2019 va publicar el seu primer llibre “Sobrevivir entre fuegos”, amb l’editorial Índex. Estava ambientat a Ruanda i tractava sobre el conflicte bèl·lic que va haver-hi en els 90.

Aquest nou llibre, “Desaparecido” va ser editat  el novembre de 2021. Està dedicat als seus fills. Va decidir escriure aquest llibre arran d’un somni que va tenir, el pitjor que li pot passar a una mare, desapareixia el seu fill,

La novel·la, que tracta d’una desaparició d’un nen de tres anys, el fill de la protagonista de l’obra, Julia, té 174 pàgines i està ambientada a Astúries, en uns paratges naturals que coneix molt bé.

En el capítol d’agraïments, l’escriptora ha donat les gràcies a les persones que l’han il·lustrat i assistit en la creació d’aquesta novel·la: Fabián Lousto, psicòleg i psicoanalista, director de Psykhé, espai dedicat a la problemàtica de la violència de gènere, abús o maltractament infantil, Vero Gómez, terapeuta d’orientació integrativa, experta en teràpia regressiva activa i Alejandro Alonso Peinado, biòleg especialista en organismes i sistemes.

Desaparecido” està editat per Círculo Rojo.