Aquest dissabte, presentació de l’associació TEAMS

Dissabte 1 de de juny l’Espai Galbany acollirà d’11 del matí a 1 de la tarda la presentació d’una nova associació local. Es tracta de TEAMS (TEA Maresme Solidari).És una associació sense ànim de lucre dedicada a vetllar pel benestar psico-social de persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (lleu o moderat), integrada per persones que tenen fills i familiars amb diagnòstic TEA.

Gema Barceló, presidenta de l’entitat, ha explicat que aquesta associació està formada, a hores d’ara, per una vintena de pares i mares dels nois i noies usuaris de l’Espai Tea. Recordem que l’espai, TEA  està obert els dissabtes d’11 a 13 hores a l’equipament juvenil de can Jorba i està dinamitzat per l’entitat especialitzada Fundació Junts Autisme.

L’objectiu d’aquesta nova associació, TEAMS, és la realització de projectes perquè la societat sigui més inclusiva i ajudar a les persones que tinguin familiars amb transtort de l’espectre de l’autisme

L’acte de dissabte servirà per presentar en societat  l’associació i es  decidirà els projectes que es treballaran en el que queda d’any i en el 2025.

L’email de l’associació és maresme.teams@gmail.com