Aquest dissabte, possibilitat de precipitacions localment intenses i abundants al Maresme

Meteomar informa que aquest divendres 23 de març estarà marcat per un increment de la nuvolositat, que notarem sobretot aquesta tarda-vespre, quan els núvols seran més abundants. Aquesta propera nit les precipitacions s’aniran generalitzant. Vents fluixos del sector sud / sudoest, febles al llarg del dia, amb una situació marítima dominada per la mar arrissada amb àrees de marejol, sobretot aquesta tarda. Fins i tot cap a últimes hores del dia podrien aparèixer algunes àrees de maror. Les temperatures, una mica més altes que les d’ahir dijous, tant les mínimes com les màximes.

Demà dissabte 24 de març arriba una pertorbació activa, plourà al llarg de la jornada. No es descarta algun xàfec de caràcter tempestuós, que podrà ser d’intensitat moderada-forta. Precaució, per tant, davant amb aquesta possibilitat de precipitacions localment intenses i abundants, ja que es podran superar els 20 litres per metre quadrat. Els vents es reforçaran a últimes hores del dia,amb vent de gregal, que serà moderat al matí i fort o molt fort a últimes hores de la jornada. Al matí, maror i a la tarda, forta maror i algunes àrees de maregassa a la costa del Maresme Nord durant la recta final del dia. Les temperatures màximes baixaran.

Diumenge 25 de març el temps anirà millorant. Hi haurà força intervals de núvols, sobretot al matí i durant la tarda, però no s’espera que arribin a deixar precipitacions. Les temperatures màximes podrien començar a pujar a les hores centrals del dia i les mínimes baixaran lleugerament. Vents febles al llarg del dia i la mar una mica alterada a primeres hores de diumenge amb mar de fons que anirà a menys amb el pas de les hores.