Aquest dissabte, nova sessió del VidMar Festival a Can Bisa

Creacions en directe, música en viu, joves artistes… Aquest dissabte, a partir de les 11:00 del matí i fins les 21:00 de la nit, Can Bisa acull una nova edició del Vidmar Festival. Una proposta cultural i lúdica amb entrada gratuïta.

Torna, una edició més a Vilassar de Mar, una nova sessió del VidMar Festival. Un espai multicultural i pluridisciplinar de trobada de joves creadors i nous artistes en el qual es barregen músics, tallers i exposicions amb un bon ambient i amb propostes gastronòmiques que ajudaran a celebrar una jornada ben especial.

Per aquest 14 d’abril, destaca una proposta musical ben farcida. Arrencarà, a les 12 del migdia, Raúl Benéitez que aprofitarà la plataforma vilassarenca per presentar el seu darrer treball: Al caient de la nuesa. Després de Quatre llunes i una arcada i El dia del mag arriba aquest Al caient de la nuesa. Un disc no tan instrospectiu com els altres. Ara Benéitez explora nous estils.

El VidMar Festival d’aquest dissabte 14 d’abril clourà, a partir de les 20 del vespre, amb la presentació del Solid Pop d’Aitor Penak. Abans, per l’escenari, hauran passat una bona colla d’artistes: Mitus, Adam Giles Levy, Frans Cuspinera i Joan Blau. La propera sessió del VidMar Festival, també a Can Bisa, serà el proper mes de maig.