Aquest dissabte, Nit de Comerç amb la música com a fil conductor

Aquest dissabte, arriba la Sisena Edició de la Nit de Comerç que, enguany, té la música com a fil conductor. Fins a les 12 de la nit, cent comerciants del centre de Vilassar de Mar més 32 carpes d’aquells establiments més allunyats del rovell de l’ou oferiran descomptes, promocions, sortejos i sorpreses. Un dia i una nit dedicats a la promoció del comerç local i on es podrà gaudir d’una àmplia oferta per menjar i beure. La Sisena nit de Comerç de Vilassar de Mar se centra en el carrer de sant Joan fins l’Avinguda Montevideo, el carrer de Narcís Monturiol i les places de l’Era i Jeroni Gelpí.

Kheira Espuña, dinamitzadora de Vilassar Comerç, explica perquè es tria aquesta data: es concebeix com una autèntica festa de final d’estiu. Un dia i una nit destinats a triar i remenar en el qual hi haurà diferents espais que envairan el centre del poble. La Sisena Nit de Comerç està dedicada a la música. De fet, des de les xarxes socials de Vilassar Comer´s’anima a dedicar cançonjs que sonaran des dels diferents escenaris.

I per aquells que surtin a gaudir de les ofertes i descomptes i els vingui la gana, que no pateixin, hi ha propostes per a tots els gustos. La celebració de la Nit de Comerç comportarà alteracions en el trànsit en bona part de les principals artèries del nostre municipi. És per això que s’ha apostat per una acurada senyalització de l’esdeveniment i també es recomanen llocs alternatius on poder aparcar.

Cada botiga té la llibertat per proposar els descomptesque consideri més interessants. Tot a punt, doncs, per a la sisena Nit de Comerç de Vilassar de Mar que se celebrarà aquest dissabte fins a les 12 de la nit.