Aquest dissabte juguem al Sàpiens per recaptar fons pels refugiats

Cultura general a ritme d’AC/DC. Actualitat a cop de Queen. Concurs amb una potència audiovisual espectacular. Aquests són els ingredients del Sàpiens Refugiat. Un joc tipus trivial que aterra, per primera vegada a Vilassar de Mar, amb un èxit sense precedents de participants (a l’entorn de 350) que competiran, aquest dissabte a partir de els 20:00 del vespre a l’Instiut Pere Ribot. Amb un objectiu comú: recaptar fons per a l’ONG maresmenca Humanity Wings que treballa amb la gent que ho ha perdut tot i arriba a costes gregues i sèrbies.

L’Andreu Sala és l’ànima d’aquest concurs i avui ha passat pel “Parlant de tot“. Tot i que no es cansa de repetir que lidera un grup de 12 voluntaris, com ell, que treballen a contrarrellotge per tenir a punt el Sàpines Refugiat. Un concurs tipus Trivial amb una potent descàrrega audiovisual.

Una recepta tradicional que funciona. No cal ser un expert en la problemàtica dels Refugiats tot i que és el fil conductor de la prova. De fet, Andreu Sala està més que sorprès amb l’èxit amb el qual Vilassar de Mar ha rebut aquesta proposta novedosa al nostre municipi. Prop de 350 persones, a punt per jugar. Hi haurà 45 equips inscrits amb un màxim de vuit membres per grup.

Tot i que el concurs se celebrarà al gimnàs de l’Institut Pere Ribot, des del pati del davant es podrà seguir tot prenent alguna cosa en la barra habilitada per a l’ocasió. Tots els diners que es recaptin es destinen a l’ONG maresmenca Humanity Wings. Aquest dissabte, el Sàpiens Refugiats debuta a Vilassar de Mar amb el suport de la Xarxa d’Inclusió Social de l’Ajuntament.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.