Aquest dissabte, Jornada sobre cultura, organitzada per Babord

“I la cultura què?“ Aquest és el títol de la jornada que la formació política Babord dedica aquest dissabte 15 d’abril, per tal de reivindicar activitats culturals diverses. Volen posar, també, en valor carrers i places com a espais públics per als i les artistes. Un dissabte, doncs, amb una mostra transversal de moltes disciplines artístiques per gaudir en tres espais: la plaça Picasso, la Torre d’en Nadal i la plaça del Círcol on, per cert, hi haurà un dinar popular i de germanor, en què es menjarà arròs de verdures i bolets.

Agnès Salat, membre de Babord, explica que l’objectiu és reivindicar que des de l’Ajuntament hi hagi voluntat política de promoure activitats culturals, i ha afegit que “no és només imprescindible” que hi hagi equipaments culturals i que des de l’Ajuntament es doni suport a les entitats. Ha subratllat que les entitats haurien de tenir més suport de l’Ajuntament del que tenen i ha afegit que per plantejar aquest conjunt de reivindicacions, han organitzat aquesta jornada amb activitats que tindran lloc al carrer.

Al  Torre d’en Nadal hi haurà un matí literari amb, a partir de 2/4 de 12 del migdia amb la lectura de poesia de Adrian Salcedo Toca i a ¼ d’1 de la tarda Ada Castells Ferrer presentarà el seu llibre “Solastàlgia”, obra que aborda la fragilitat humana i el canvi climàtic.

A les 11’30h a la plaça Picasso tindrà lloc l’espectacle de circ “Señora Gómez” a càrrec de la companyia Circooltura; a partir de la 1, cercavila per anar a la plaça del Círcol on es farà a partir de 2/4 de 2 de la tarda el dinar. Més tard, a la plaça del Círcol,  a 2/4 de 4 de la tarda, espectacle de màgia amb Dodo & Mme. Hellen i MàgicKel, i a les 5, concert de la Barcelona BlueGrass Band.

El preu del tiquet del dinar és de 7’5 euros i estaran a la venda a la plaça del Círcol de 12 a 2 a la mateixa plaça Círcol.

(Redacció: Joan Escofet)