Aquest dissabte, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

 

El dissabte 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per commemorar aquest dia, el servei de Patis Oberts, que ofereix l’Ajuntament cada dissabte, oferirà un seguit de tallers i activitats inclusives per a tots els infants d’entre 4 i 14 anys. Els tallers i les activitats tindran lloc al pati de l’escola Vaixell Burriac. L’empresa Àmbit Escola serà l’encarregada de les diferents activitats, amb la col·laboració de la Fundació Maresme.

Cal recordar que el projecte Patis oberts té com a objectiu ajudar les famílies que ho necessitin a compatibilitzar els treballs de cura de la canalla amb la feina i amb les diverses tasques domèstiques, alhora que s’augmenta l’accés al lleure per a tothom.

Ofert de manera gratuïta per l’Ajuntament amb la col·laboració dels centres públics d’educació infantil i primària de Vilassar de Mar, aquest servei funciona tots els dissabtes de l’any (excepte els festius), de 10 a 13 h, i cada dissabte s’ofereix en una escola diferent per optimitzar l’ús de tots els centres escolars.