Aquest dissabte, Botigues al carrer, organitzat per Vilassar Comerç

 

Aquest dissabte, els carrers i places de Vilassar de Mar es tenyiran de Nadal. I és que arriba, ja, la 17ena edició de les Botigues al carrer que organitza, un any més, Vilassar Comerç. Amb el lema, “Aquest Nadal regala Poble”, tallers, espectacles…. I, atenció, perquè un dia, abans, aquest divendres, s’estrena al Trenet Solidari, amb sortida i arribada a la plaça del Círcol. Ens ho ha explicat, tot plegat, la dinamitzadora de Vilassar Comerç, Araceli Galobart, a l’espai “Parlant de tot”.

El preu del viatge del tradicional trenet costarà mig euro. Recorrerà, com sempre, els principals carrers del nostre poble des d’aquest divendres (el primer viatge és a dos quarts de sis de la tarda) i fins al 5 de gener al matí. Tenint en compte les dates en les quals ens trobem, en les quals la solidaritat és més present que mai, els diners recaptats seran lliurats, el 50% a l’Agrupament Escolta Intayllú i el 50 % a l’Agrupament Escolta Atzavara de Vilassar de Mar. Vilassar Comerç ha imprès 15.000 tiquets.

Els tiquets es podran adquirir al revisor del tren i als establiments: Aurum, Can Manel, Can Pocurull, Carns Montserrat, Clínica Dental Roca Siurana, Eladio telecomunicacions, Kukids, La Caseta de l’arbe, La Parada, Llibreria Índex, Naturpels, Parapapa, Pastisseria Falgueras, Petit Falgueras, Red Wagon i al Zamora de grans i nens.I és que la voluntat de Vilassar de Comerç és que, cada any, el trenet, el Trico Trico tingui una parada diferent, en un barri diferent. Aquest any s’ha escollit el casc antic, i en concret, la plaça del Círcol

Un altre esdeveniment, ja clàssic, és la Ruta de Diorames. Repartits en 30 establiments del nostre municipi arriba, ja, a la seva tercera edició aquesta proposta que encanta als petits i petites de la casa. Es tracta d’una activitat realitzada conjuntament amb l’entitat Pessebristes de Vilassar de Mar. En cada diorama hi ha una imatge d’un conte tradicional. Els díptics de la Ruta es poden recollir als comerços. Hi haurà premis.

A més, una vintena d’establiments associats a Vilassar Comerç participen, enguany, en el concurs d’aparadors. Un jurat professional en farà la valoració i atorgarà un primer i un segon premi.

Una altra de les novetats de Vilassar Comerç per aquesta campanya de Nadal és un Rasca i Guanya. Premis a l’instant. T’esperen 2.000 euros en premis per bescanviar a les botigues de Vilassar de Mar adherides.

Serà ja l’endemà, el dissabte 17 de desembre, quan, a partir de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre, comenci una nova edició de les Botigues al carrer de Vilassar Comerç a les places i carrers del poble. Amb un munt de propostes i activitats: a la plaça Picasso, a les 11 del matí exhibició de taekwondo a càrrec del Club Taekwondo Vilassar i taller de galetes sense gluten  i a les 12 ball i dansa a càrrec de Soul Train Dance School, a les 11’30 a la plaça de l’Església cantada de nadales a càrrec de l’escola Madó. A les 6 a la plaça Picasso, pintacares. A les 11’30 del matí, a l’avinguda Montevideo-Narcís Monturiol, actuació musical de Sara Reig. Hi haurà Mags a les 11 a la Rambleta del Veral i a les 12 al Barato.  A la tarda els Sssstrèpits faran una cercavila a les 5 de la tarda des de plaça Picasso, i a les 6 hi haurà una altra cercavila, en aquest cas des de la plaça de l’Ajuntament, amb Alibabrass

Al marge, i en paral.lel, també hi haurà actuacions a diversos establiments de comerços associats a Vilassar Comerç.

Escolta l’entrevista realitzada a Araceli Galobart a l’espai “Parlant de tot”·