Aquest dissabte, acte central de campanya d’ERC-VdM Futur

ERC-VdM Futur juga, segons diu la cap de llista de la formació, a casa, aquest dissabte 20 de maig, en l’acte central de campanya. Han dissenyat un vespre polític al Veral de l’Ocata, lloc on, segons Marta Rovira, tradicionalment els republicans treuen bons resultats.

Rovira ha manifestat que han anat diversificant els llocs on fins ara han realitzat actes i han instal·lat taules informatives: a Can Bisa, al Mercat de Flor, al carrer Sant Joan, al mercat de Sant Joan, al mercat ambulant setmanal dels dijous…

Ha avançat que l’acte s’iniciarà amb parlaments i que es comptarà amb la presència i la intervenció de Dolors Bassa, exconsellera de Treball de la Generalitat i de Pau Morales, diputat al Parlament de Catalunya. També hi haurà un record especial per a Joan Pujó, que havia estat president d’ANC de Vilassar de Mar i que ha mort recentment.

Seguidament, a partir de les 9 del vespre hi haurà sopar i,  per acabar, a partir de les 10 de la nit, concert amb l’actuació de Boca de Reg, grup musical del qual formen part dues de les persones que van en la candidatura.

Aprofita per llençar, Marta Rovira, un missatge positiu a veïns i veïnes. Ha destacat tota la feina que han realitzat en aquests vuit anys de mandat d’ERC-Gent per Vilassar de Mar i ha recordat que s’ha reduït el deute de l’Ajuntament.

Ens resumeix, breument, noves propostes pensades per ERC-VdM Futur de cara, ja, al 29 de maig: es podran fer noves polítiques, ha explicat que, atès que hi haurà més recursos, es podrà ajudar més al comerç. També ha fet referència a la posada en marxa del nou contracte de recollida de residus i neteja viària, amb nous contenidors i que suposarà més neteja als carrers; ha afegit que durant el proper mandat “tindrem l’Ateneu inaugurat i una nova oficina d’atenció ciutadana”

L’objectiu, ha dit, és que al nostre municipi es pugui fer vida de poble amb serveis de ciutat.