Aquest dissabte, acte central de campanya del PSC  

Dissabte 20 de maig, a les 12 del migdia, als locals municipals de la Plaça del Barato, el PSC celebra l’acte central de campanya. Un esdeveniment en el qual posen la gent gran en l’eix del debat. Proposen el títol: “Solucions avui per a la gent gran”.

Intervindran el diputat al Parlament de Catalunya, Raúl Moreno, i l’alcaldable de la formació a Vilassar de Mar, Isaac García-Oses. García-Oses raona el perquè han escollit aquest acte, com a central en la campanya electoral del PSC: volen donar protagonisme a la gent gran.

Ens ha avançat quina estructura tindrà aquest acte: s’iniciarà amb una part explicativa i seguirà amb una part d’intercanvi d’impressions. En la part explicativa, el diputat Raúl Moreno desglossarà el contingut de la Llei de la Gent Gran de la Generalitat de Catalunya i seguidament García-Oses detallarà quines són les propostes del PSC del nostre poble per a aquest col·lectiu. Seguidament les persones del públic assistent que ho vulguin podran efectuar-los preguntes i exposar-los el seu punt de vista, i en acabar, hi haurà un aperitiu per a tothom.

El que sembla clar, a hores d’ara, és que el Barato serà un espai decisiu de cara al 28 de maig. García-Oses. També ha explicat que un altre espai decisiu serà La Xinesca i ha subratllat que tot el conjunt del poble és molt important.

Ha repassat les claus del seu programa electoral per a la gent gran, per a la gent amb experiència com diu ell. Bàsicament, desplegar el programa transversal de Ciutats amigables que promouen l’envelliment actiu, entre altres mesures.

Finalment, García-Oses convida a tothom, independentment de l’edat que es tingui, a l’acte central de campanya.