Aquest dissabte, acte central de campanya de Junts Estimem VdM

Junts Estimem Vilassar de Mar realitzarà l’acte central de campanya aquest dissabte 20 de maig a 2/4 de 9 del vespre a la plaça del Barato.

Descentralitzar. Aquest és l’objectiu d’aquesta formació política de cara a aquest cap de setmana. Tres propostes en diferents indrets del nostre municipi, amb un acte central, que ens ha avançat la cap de llista, Laura Martínez.La proposta, doncs, és fer arribar el missatge, les persones de Junts Estimem Vilassar a tots els racons del poble.

Ha explicat que divendres 19 de maig organitzen a les 5 de la tarda una xocolatada a la plaça Geroni Gelpí, amb un inflable i una paradeta informativa amb el programa electoral; dissabte 20 de maig tindrà lloc l’acte central de campanya, on hi haurà parlaments amb la intervenció de les persones que formen part de la candidatura, i seguidament un sopar amb pa amb tomàquet a la plaça del Barato, i hi haurà festa amb punxadisc. 

I diumenge a les 12 faran un vermut a la pista del carrer Santa Marta, La Xinesca. Hi haurà parlaments de les persones que formen part de la candidatura, parada informativa amb el programa electoral , vermut i música.

Molta il·lusió, assegura Martínez, estan rebent de vilassarencs i vilassarenques. Ha fet un balanç molt positiu de la precampanya i campanya que estan fent.

I, finalment, Martínez ens ha acostat el full de ruta de la formació que lidera. Proposen un poble més net, més cuidat,  més segur, més verd, més sostenible, que tingui cura de la seva gent i de la gent que ho necessita, un poble que doni oportunitats per al futur per a la gent jove.

Ha subratllat que hi ha problemàtiques d’habitatge que s’han de resoldre i ha subratllat que “volem viure de cara al mar els 365 dies de l’any”.