Aquest dissabte, acte central de campanya de Babord

Aquest dissabte 20 de maig, Babord celebra el seu acte central de campanya electoral des de les 7 de la tarda. Han manifestat que els hi fa molta il·lusió fer-ho en un espai nou per a elles i  a ells, la plaça Ventura Gassol , que és la que hi ha al carrer de Narcís Monturiol,  just al davant de les instal·lacions de l’Aula de Música.

N’hem parlat amb Agnès Salat, membre de Babord.

Ha explicat que a les 7 de la tarda presentaran les persones que conformen la llista electoral, els objectius de cara al proper mandat  i es repassaran la tasca realitzada fins ara, per Babord, des de l’oposició. A 2/4 de 9 del vespre, hi haurà botifarrada amb opció vegana. El tiquet costa 5 euros i també inclourà pa amb tomàquet i beguda. I per acabar, música amb extra de salsa, amb l’actuació del grup maresmenc Fricandó Tropical.

Salat ha revelat que la formació que lidera Elena López recull molt bones sensacions per part de vilassarencs i vilassarenques; aquests dies estan repartint el seu programa a les bústies.

Finalment, hem repassat amb Agnès Salat els objectius de Babord de cara al 29 de maig: un Vilassar de Mar amb un ajuntament més obert, apostar per la Cultura i l’Educació, vigilants amb la situació d’emergència climàtica i que quedin garantits els drets de totes les persones.En relació a l’Ajuntament, ha subratllat que  és molt important que l’Ajuntament sigui una institució oberta , eficaç i democràtica i que treballi molt activament perquè la ciutadania pugui implicar-se en aquelles polítiques que l’afecten en el seu dia a dia

Ha recordat que el divendres 26 de maig a la tarda, darrer dia de campanya, faran l’acte de tancament a la Plaça del Círcol. L’acte consistirà en la II Arrossada Popular (acte polític i sopar). Per acabar, hi haurà un concert.