Aquest dimecres, acte organitzat per ERC sobre el futur de l’N-II

Què en farem de la N-II? ERC de Vilassar de Mar planteja, per aquest dimecres 15 de juny, a partir de dos quarts de set de la tarda, un debat profund sobre mobilitat. Una oportunitat, doncs, amb ponents de luxe per descobrir, tant els projectes que s’han de començar a executar ja de manera immediata, com les diferents sensibilitats que comporta la possibilitat de convertir aquesta artèria en un, com diu la presidenta de la secció local d’ERC, Marta Rovira, un carrer més.

Farà, pràcticament un any, que van alliberar-se els peatges de la C-32. A ulls de veïns i veïnes de Vilassar de Mar tot pot semblar que segueix igual. Però Marta Rovira discrepa. Per a ella, recalca, cal que la ciutadania conegui què pot implicar en el nostre dia a dia la futura pacificació de la Nacional. Rovira ha recordat que hi ha un pla que s’ha treballat amb el Consell Comarcal del Maresme i que s’estan planificant algunes accions, que estan a punt d’executar-se.

Amb ponents de luxe que ens presenta Rovira. Recullen diferents òptiques per fer un debat el més enriquidor possible.A l’acte intervindran Angel Font, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament, Anna Majoral, arquitecta i experta en mobilitat, que ha portat el projecte de la pacificació de la carretera N-150 i explicarà com ha anat aquesta experiència,  Eduard Truco, delegat del Maresme de la Plataforma Transport Públic, i Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar i president del Consell Comarcal del Maresme. L’acte serà moderat per Marta Rovira Martínez, presidenta de la secció local d’ERC VdM.

Rovira ha recordat que el futur de l’N-II és un tema també relacionat amb altres qüestions com la façana marítima.

Una aresta que cal perfilar molt bé és l’ús del vehicle privat. Per tant, diu la presidenta de la secció local d’ERC, cal fer pressió sobre Rodalies per tenir un molt bon servei públic de tren.

Aquest acte tindrà lloc a la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar.