Aquest dimecres a la tarda, Cavalcada de Reis

Atenció nens i nenes de Vilassar de Mar. Ses majestats els Reis de l’Orient ens acaben d’informar d’un petit canvi en el recorregut de la Cavalcada. La comitiva reial acabarà el seu tradicional recorregut pels nostres carrers a l’Escola Pérez Sala. Recordeu que serà obligatori l’ús de la mascareta tota l’estona.

Així doncs, el dimecres 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar us rebran, a tots els nens i nenes al pati de l’escola Pérez Sala i no pas a la plaça de l’Ajuntament, tal com estava previst inicialment.

Els reis Mags han pres aquesta decisió per rebre tota la canalla de Vilassar de Mar en un indret que es pot adaptar millor a l’actual situació sanitària. Abans de començar a lliurar els regals a les cases dels nens i nenes que hagin tingut un bon comportament durant tot l’any, els Reis ens fan un prec: procurem evitar les aglomeracions en la mida del que sigui possible i fem servir la mascareta en tot moment. Així, i mentre ens protegim tots i totes, evitarem llevar-nos amb carbó el dia de Teis.

Recorda que la Cavalcada de Reis de Vilassar de Mar 2022 arrencarà a dos quarts de sis de la tarda al Polígon Industrial dels Garrofers per acabar sobre un quart de vuit del vespre al Pérez Sala.

l recorregut serà el mateix amb aquesta petita variant. La comitiva reial baixarà del polígon per l’avinguda Montevideo, en sentit invers al trànsit, girarà a la dreta per Narcís Monturiol, baixarà per carretera de Cabrils per anar a buscar Santa Maria i retornar per Maria Vidal i Sant Josep. Allà Melcior, Gaspar i Baltasar tombaran per anar a buscar Colom. I aquí, compte, ve el canvi. En lloc de baixar cap a la plaça de l’Ajuntament, agafaran el petit tram de Montevideo fins al Pérez Sala on donaran per acabada la Cavalcada.

 Aleshores, començarà la màgia.

Vilassar Ràdio, com cada any, oferirà  la tarda del 5 de gener la retransmissió de la Cavalcada de Reis.