Aquest dimarts, Túnel del terror marítim, al carrer Sant Magí

Túnel del Terror marítim, amb motiu de Halloween: “A mar és terrorífic”. El Monstre Merdós emergirà, aquest dimarts a les 7 de la tarda fins a les 11 de la nit, de les profunditats del carrer de Sant Magí, el popular carrer dels jardins de Vilassar de Mar, per conscienciar-nos a tots que hem de cuidar el mar que tenim davant nostre. La recaptació, el preu és de 4 euros anirà destinada a un projecte de recuperació marina.

Ens n’ha parlat l’impulsor, Carles Sánchez, al nostre magazín matinal 

El Monstre Merdós serà el gran protagonista del túnel del terror marítim de Vilassar de Mar. Conscienciació no només pels abocaments que es fan al mar i que destrossen la vida marina sinó també per la desaparició d’algunes feines relacionades amb l’aigua salada, com ara la dels nostrats mestres d’aixa, que es representaran com a zombis.

Un Túnel del terror reciclat. Res comprat, ha explicat Sánchez. I és que s’ha de donar exemple. Tot el que hi haurà està reciclat , l’atrezzo està fet amb deixalles, porten tres mesos recollint els plàstics que s’utilitzaran.

Al marge del Monstre Merdós i dels zombis mestres d’aixa, nens i nenes trobaran un munt de personatges submergits a les profunditats del carrer de Sant Magí: una família que menja microplàstics, una sirena plena de txapapote, uns nedadors plens de brutícia que són activistes que van amb pancartes que diuen “Hem de salvar el mar”, entre d’altres. 

Taller apte per a tota la família, per a totes les edats i amb tres graus diferents de terror. Una vintena de persones són al darrere per complir amb l’objectiu de recaptar diners per pintar un dels  passos soterrats de Vilassar de Mar dels que uneixen el poble amb el passeig Marítim, en una acció de conscienciació marina.

Així doncs, prepara’t per passar molta por, però amb una molt bona finalitat.