Aquest dimarts, tall de trànsit a l’avinguda Carles III

Aquest dimarts, es tallarà la circulació de vehicles a l’avinguda Carles III, en sentit Mataró, des de les set del matí a les cinc de la tarda. Començaran unes obres per la construcció d’un pas elevat de vianants a la via.

El tram afectat és el que va des de la carretera de Cabrils a l’avinguda Montevideo en sentit Mataró. Els veïns del gual numero 580 hi podran accedir en doble sentit. L’objectiu del pas elevat és la de millorar la seguretat viària, assegurar-se un descens de la velocitat del vehicles i que els vianants tinguin un pas elevat sobre la via per tal de creuar.

Alteracions en la línia C-30 d’autobús

En motiu de les obres, la línia d’autobús interurbà C-30, que uneix Vilassar de Dalt amb Mataró passant pel nostre municipi, patirà alteracions en el seu servei. S’anul.laran parades de manera que el recorregut serà per la Nacional II i no pas per l’interior del municipi. Queden sense servei, per aquest dimarts, les parades de la Ronda Vilassar, de Lluís Companys, del Museu de la Marina i de La Bòbila. Per tant, l’autobís s’haurà d’anar a buscar al cami Ral amb el Torrent de Can Cuyàs, l’estació de Renfe, al carrer Canonge Almera amb Enric Granados i a la carretera d’Argentona amb avinguda Eduard Farrés.

Obres al carrer de Rosa Sabater

D’altra banda, informar que, aquest dilluns, han començat les obres de renovació del paviment bituminós del carrer Rosa Sabater per resoldre el deteriorament de la via. Un cop enllestida aquesta obra arrencarà l’asfaltat del carrer de Sant Guillem. Les dues obres tenen prevista la duració d’un mes.