Aquest dimarts, des de les 12 del migdia, noves entrades per als actes de la Festa Major

Aquest  dimarts, 22 de juny, des de les 12h del migdia, es posen a disposició del públic noves entrades per a les activitats de la Festa Major de Vilassar de Mar, que es celebra del dimecres 23 al diumenge 27 de juny. La flexibilització de les noves mesures de contenció de la pandèmia decretades per la Generalitat ha permès ara ampliar a gairebé 500 persones l’aforament dels espectacles que tindran lloc al pati de l’Escola del Mar, de l’Escola Pérez Sala i al parc de ca l’Abril.

Es tracta de recintes que tenien espai per a 300-330 persones, que ara s’amplien fins a les 499. També s’amplien places, de 77 a 100, a la sessió Roger Freedom Sessions i al concert d’Anna Murillo, que es celebraran al jardí de la Biblioteca el 24 i el 27 de juny respectivament. El Combat de corrandes, que tindrà lloc el dia 24 al jardí de can Bisa, amplia el seu aforament en 36 places.  

Les noves places, així com les encara disponibles de les activitats que no havien exhaurit disponibilitat, es podran reservar a través de l’app VdM o del telèfon 663 559 936. Aquest telèfon de reserva funcionarà fins a les 14 h del dimecres 23 (dimarts de 12 a 14 h i dimecres de 9 a 14 h).

 La reserva a través de l’app es mantindrà oberta, mentre hi hagi disponibilitat d’entrades, durant totes les festes fins a dues hores abans de l’inici dels espectacles. 

Tota la programació de la Festa Major de Sant Joan es pot consultar al web festamajorvilassardemar.cat.

A tenir en compte per als dies de festa:

– Cal arribar com a mínim 1 hora abans al recinte on tindrà lloc l’acte per tal de poder entrar d’acord amb el protocol de seguretat establert.

– Per entrar al recinte, caldrà presentar el codi rebut per correu electrònic i el DNI

– No es permetrà l’entrada de persones no inscrites, no identificades o inscrites de forma fraudulenta 

– 10 minuts abans de l’espectacle, les reserves de cadires no ocupades quedaran alliberades per a altres persones per garantir el compliment dels horaris i les mesures de seguretat.

Amb motiu de la situació epidemiològica, l’organització del gruix dels actes de la Festa Major s’ha centralitzat en tres espais: l’Escola Pérez Sala, l’Escola del Mar i el Parc de Ca l’Abril per motius d’infraestructura i d’idoneïtat, per la qual cosa es demana la comprensió dels veïns i veïnes per les possibles molèsties que aquests actes els puguin ocasionar i s’agraeix molt sincerament la seva col·laboració.