Aquest dimarts, acte per commemorar el primer aniversari dels empresonaments de Sànchez i Cuixart

Aquest dimarts farà un any de l’empresonament Jordi Sànchez, ex president de l’ANC, i de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural. És per això que a la plaça de l’Ajuntament es farà, a partir de les vuit del vespre, un acte de record als dos activistes presos.

Un any de vergonya i un any de dignitat és el lema de la convocatòria d’aquest dimarts a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Un acte en el qual s’enlairaran 12 fanals, biodegradables i que no fan malbé el medi natural, per recordar cada mes que Sànchez i Cuixart han estat privats de llibertat. La lectura d’un manifest i la interpretació d’una cançó entre tots els assistents són dos dels actes més del programa per aquest dimarts que acabarà amb el cant dels Segadors.

L’acte està organitzat per l ANC i el CDR de Vilassar de Mar, PdCat-Junts x Vilassar, ERC de VDM, Jovent Republicà de Vilassar de Mar, Solidaritat Catalana per la Independència, Demòcrates de Catalunya, Vilassar de Mar di Sí, Gent x Vilassar de Mar, la CUP de Vilassar de Mar i Babord.