Aquest dimarts, a les 20h, Vilassar Ràdio entrevista al Rei Melcior

Atenció perquè ens posem dempeus. I és que no tots els dies pot entrevistar Melcior, el Rei Blanc. Avui dimarts 4 de gener, a partir de les 8 del vespre, el director de Vilassar Ràdio, Jaume Cabot, es desplaçarà, amb la nostra unitat mòbil, a un indret secret i indeterminat ubicat a les Muntanyes de Montcabré. Els nostres micròfons entraran, en exclusiva al campament de Ses majestats els Reis de l’Orient.

Parlarem amb Sa Altesa Reial Melcior. Li preguntarem, entre altres coses, si estan nerviosos o no per tornar a desfilar pels carrers de Vilassar de Mar després de dos anys sense fer-ho. Sabrem quins protocols haurem de respectar demà quan Melcior, Gaspar i Baltasar reparteixin il·lusió pels principals carrers del nostre municipi. També l’abordarem per saber com s’han portat els nens i les nenes de Vilassar de Mar en aquest 2021 tan dur . Hi haurà carbó?

Nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, recordeu que els Reis de lOrient rebran, a tots els nens i nenes al pati de l’escola Pérez Sala i no pas a la plaça de l’Ajuntament,  tal com estava previst inicialment.

Els reis Mags han pres aquesta decisió per rebre tota la canalla de Vilassar de Mar en un indret que es pot adaptar millor a l’actual situació sanitària. Abans de començar a lliurar els regals a les cases dels nens i nenes que hagin tingut un bon comportament durant tot l’any, els Reis ens fan un prec: procurem evitar les aglomeracions en la mida del que sigui possible i fem servir la mascareta en tot moment. Així, i mentre ens protegim tots i totes, evitarem llevar-nos amb carbó el dia de Reis.

Recorda que la Cavalcada de Reis de Vilassar de Mar 2022 arrencarà demà dimecres a dos quarts de sis de la tarda al Polígon Industrial Els Garrofers per acabar sobre un quart de vuit del vespre al Pérez Sala.

El recorregut serà el mateix amb aquesta petita variant. La comitiva reial baixarà del polígon per l’avinguda Montevideo, en sentit invers al trànsit, girarà a la dreta per Narcís Monturiol, baixarà per carretera de Cabrils per anar a buscar Santa Maria i retornar per Maria Vidal i Sant Josep. Allà Melcior, Gaspar  i Baltasar tombaran per anar a buscar Colom. I aquí, compte, ve el canvi. En lloc de baixar cap a la plaça de l’Ajuntament, agafaran el petit tram de Montevideo fins al Pérez Sala on donaran per acabada la Cavalcada. Aleshores, començarà la màgia….

Aquestes i altres qüestions, recorda, avui entrevista en exclusiva de Vilassar Ràdio al rei Melcior al nostre dial, al 98.1 de la FM, a partir de les 8 del vespre.