Aquest dimarts 27 de febrer, fred i possibilitat de neu

Meteomar ha assenyalat que aquest dimarts 27 de febrer, el dia ha començat amb temperatures de ple hivern, després de la neu que ahir va afectar a diversos punts del Maresme, fins i tot a la mateixa costa. Avui la nuvolositat serà abundant, i es podrà escapar algun floc de neu, sobretot en zones altes de la comarca. Es preveu que aquesta propera nit ens arribi una línia frontal que serà la responsable d’aquest canvi de masses d’aire, un front que arribarà del sud amb aire càlid al seu darrera, però mentre estigui arribant, entre aquesta pròxima nit i la matinada, podria tornar a nevar al Maresme, a qualsevol cota en un primer moment, després pujant cap als 200 metres, i de cara  a demà dimecres, a la matinada, la cota de neu ja se situarà cap als 800 metres i per tant anirà abandonant la nostra comarca. En definitiva, les temperatures aniran pujant a partir de demà dimecres, avui no, aquest dimarts les màximes amb prou feines arribaran als 4 o 5 graus a les hores centrals del dia, amb núvols força abundants i amb vents que seran més aviat fluixos i bufaran de mar cap a terra. La situació marítima estarà dominada per la maror a tota la costa de la comarca.

 

Demà dimecres 28 de febrer, hi haurà precipitacions en forma de pluja a partir de primeres hores de la matinada. Hi haurà pluges abundants, al llarg del dia es podran acumular entre 10 i 20 litres per metre quadrat. Amb aquestes temperatures que van pujant, i que demà arribaran fins a valors entre 9 i 10 graus amb vents que seran fluixos, variables al matí, girant cap a sud de cara a la tarda, amb una situació marítima que continuarà dominada per la maror a tota la costa maresmenca.

 

Dijous 1 de març continuarà la nuvolositat abundant  i altre cop es poden escapar algunes pluges  que en general seran més febles, menys abundants que les de dimecres, i amb unes temperatures que podran pujar una mica més.