Aquest dimarts 1 d’agost, ruixats entre el migdia i primeres hores de la tarda

Meteomar ha informat que aquest dimarts 1 d’agost de 2017, la nuvolositat serà entre variable i abundant a tota la comarca formada per núvols mitjans i d’evolució al migdia i durant la tarda. Entre el migdia i primeres hores de la tarda s’esperen precipitacions en forma de ruixats febles. Els vents seran moderats, força 2 a 4, de component Nord-est fins el migdia. Durant la tarda es faran més variables. Mar en estat de maror amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures es mantindran sense canvis importants, amb mínimes que aniran dels 20 als 24 graus i màximes que oscil·laran entre els 28 als 32 graus.

Dimecres 2 d’agost, matí amb nuvolositat entre variable i abundant formada per núvols alts i mitjans. Tarda més assolellada. No s’esperen precipitacions. Els vents seran lleugerament moderats, força 3 a 4, de component Est i Nord-est. Mar en estat de maror amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran una mica més, amb mínimes que aniran dels 22 als 25 graus i màximes que oscil•laran entre els 30 als 33 graus.

Dijous 3 d’agost, el temps serà estable i l’ambient assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos al matí, força 1 a 3, de component Nord-est a primeres hores i de l’est durant la resta del dia i la tarda. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 21 als 24 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i oscil•laran entre els 30 als 33 graus.