Aquest dilluns es tanca el termini per participar al Maresmusic

El termini d’inscripció al Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, va quedar prorrogat i es tanca aquest dilluns 5 d’octubre. Maresmusic és més que un concurs, és una plataforma que ajuda als joves de la comarca amb recursos i eines per a la professionalització dels seus projectes musicals. Queden poques hores per tancar la inscripció, per tant.

Poden participar al Maresmusic aquells grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, on almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors o algun municipi del Maresme. La inscripció al concurs es pot realitzar  a través del web maresmusic.cat, des d’on es poden consultar les bases de participació. El concert de finalistes es realitzarà, si les condicions derivades de la sitiuació de la pandèmia  ho permeten, el dissabte 7 de novembre a Vilassar de Mar, que enguany és el municipi organitzador.

El concurs comptarà amb els següents premis:

  • Premi Actuació Professional remunerada al LINE-UP de Festival de gran format a Catalunya (2020-21) (deliberació jurat especialitzat).
  • Premi de 500€ en material musical (deliberació votació popular).
  • Premi actuació “Garrinada d’hivern 2021” (deliberació organització del festival).
  • Premi actuació al cicle “Disconcerts” organitzat per Entramat a la Sala Clap de Mataró
  • Premi local dirigit als grups participants residents a alguna de les poblacions organitzadores. Directament tenen accés a un premi a la millor proposta de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar o Montgat, a la millor proposta presentada a la localitat. Amb opció d’invertir la remuneració amb serveis concrets amb grans descomptes.

La realització de les diferents fases del concurs i dels premis estaran subjectes a les mesures sanitàries per combatre la Covid-19.