Aquest dilluns a la tarda, precipitacions febles que seran de neu, al Maresme

Meteomar ha assenyalat que aquest dilluns 26 de febrer el cel està molt ennuvolat des de primeres hores del dia amb algunes clarianes durant el matí. Al llarg de la tarda i fins la propera matinada s’esperen precipitacions febles que seran de neu, a primera hora de la tarda, per damunt dels 500 metres baixant a cota 0 al vespre. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 de component est i nord-est. Mar en estat de marejol amb àrees de maror a la tarda. Les temperatures baixaran amb mínimes que es registraran al final del dia i que aniran de -4 a -1 graus a l’interior del Maresme i entre 1 i 2 graus a la costa de la comarca. Les màximes oscil•laran entre els 4 i els 10 graus.

Demà dimarts 27 de febrer, la nuvolositat serà entre variable i abundant a tota la comarca. Fins al vespre no s’esperen precipitacions però a partir d’aquest moment se n’esperen en forma de neu a qualsevol cota en un primer moment pujant als 200m a mitja nit. Els vents seran fluixos al matí, força 2 a 3 de component nord-est. Mar en estat de marejol amb àrees de maror i mar de fons a tota la costa del Maresme. Les temperatures baixaran una mica més, amb mínimes que aniran dels -5 als -2 graus a l’interior del Maresme i entre -1 i 1 graus a la costa de la comarca. Les màximes també baixaran i aniran dels -2 a la Serralada Litoral als 6 graus a la costa.

Dimecres 28 de febrer, cel molt ennuvolat a tota la comarca. Al llarg del dia s’esperen precipitacions que seran en forma de pluja moderada i abundant. De matinada encara podrà nevar a la Serralada litoral amb una cota de neu per damunt dels 200m pujat ràpidament a 500m i desapareixent de la nostra comarca a primeres hores del matí. Els vents seran fluixos al matí, força 2 a 4 de component est a primeres hores girant al sud a partir de mig matí. Mar en estat de marejol augmentant a maror a la tarda. Les temperatures pujaran amb mínimes que aniran dels -2 als 0 graus a l’interior del Maresme i entre 2 i 6 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 7 i els 11 graus.

Protecció Civil ha informat que ha activat la alerta del NEUCAT per l’arribada d’un front de baixes temperatures i precipitacions en forma de neu fins dimecres 28 de febrer al migdia.

Consulteu aquí consells davant de nevades i glaçades.