Aquest dilluns 12 de febrer, la cota de neu baixarà

Meteomar ha explicat que avui dilluns 12 de febrer de 2017, la nuvolositat està essent abundant a tota la comarca. Al matí, precipitacions en forma de ruixats poc abundants a qualsevol punt de la comarca. Durant la tarda, ruixats al centre i sud del Maresme amb una cota de neu que baixarà a 300 metres al final de la tarda. S’esperen precipitacions a l’extrem sud del Maresme amb una cota de neu de 200 metres. Els vents bufen fluixos, força 2 a 3 de component Nord-oest al matí girant a Sud-est de cara a la tarda. Mar en estat de marejol al matí i maror a la tarda. Les temperatures a la baixa, amb mínimes al final del dia i de -2 a 2 graus a l’interior del Maresme i entre els 3 i els 5 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes entre els 5 a les zones més altes i els 9 graus a la costa.

 
Demà dimecres 13 de febrer, a primeres hores del dia hi haurà força clarianes però en general la nuvolositat serà variable. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos al matí, força 2 a 3 de component nord i nord-oest girant a sud-oest moderat, força 3 a 4, de cara a la tarda. Mar en estat de maror a tota la costa del Maresme. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels -4 als -2 graus a l’interior del Maresme i entre els 0 i els 3 graus a la costa de la comarca. Les màximes es mantindran sense canvis i en general aniran dels 5 als 10 graus.

 

Dijous 14 de febrer, la nuvolositat serà abundant a tota la comarca però estarà formada per núvols alts i mitjans. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos al matí, força 2 a 3 de component nord-oest girant a oest i sud-oest lleugeraent moderats, forá 2 a 4 de cara a la tarda. Mar en estat de maror disminuint a marejol. Àrees de mar de fons. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels 2 als 4 graus a l’interior del Maresme i entre els 6 i els 8 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes oscil•laran entre els 13 i els 15 graus.