Aquest dijous, presentació de la novel·la “Ella” de Damià del Clot

Aquest dijous 12 de desembre a partir de les 8 del vespre, a La Cantina Negra, ubicada al carrer Sant Jaume nº20, es realitzarà la presentació de “Ella”, novel·la negra i policíaca de l ’escriptor, advocat i alcalde de la nostra població, Damià del Clot. L’obra té com a protagonistes una dona gran assetjada pel mobbing immobiliari, un empresari endeutat que ho ha perdut tot i un jove de barri marginal. Tres persones sense connexió aparent que confessen alhora el mateix crim –l’assassinat d’un director d’oficina bancària– en tres comissaries diferents. La policia, davant la situació estranya, confia la investigació al Rellotger, un especialista en casos complexos que aviat descobreix el punt de connexió entre els tres implicats: Ella. Ella és una noia de passat tèrbol i una ràbia acumulada que l’empeny a actuar en busca de la pau interior que li permeti viure un dia més.

La presentació la realitzarà Joan Tardà i es comptarà amb la participació de Marc Moreno, editor de Llibres del Delicte. L’acte està organitzat per Llibreria Index i l’editorial Llibres del Delicte. El preu de l’entrada és de 18 euros, inclou el llibre i cervesa, vi o vermut

Del Clot ha estat guardonat amb el Premi Vila Ametlla de Mar 2009 per “Notes d’un viatge a l’infern” (2009) i amb el Premi Fiter i Rossell per “Absolut Taronja” (2010). Va ser finalista del Premi d’assaig Francesc Ferrer i Gironès amb L”’espai nacionalista a Catalunya (1999-2006): crònica d’un enfrontament” (2007). També es autor del llibre de temàtica jurídica “La delegació de funcions del president de la generalitat. La figura del conseller primer” (2007) i dels assajos “Catalunya sentenciada” (2013) i “Decidir, un exercici de legitimitat democràtica” (2014).