Aquest dijous, ple ordinari a les 8 del vespre a l’Ajuntament de Vilassar de Mar

Dijous 17 de setembre se celebrarà ple ordinari a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a partir de les 8 del vespre, amb vuit punts en l’ordre del dia. Serà retransmès en directe per Vilassar Ràdio i en tindran un ampli resum l’endemà divendres a l’espai “Crònica” (a les 13h, 16’30h i 19’30h.)

Ordre del dia:

I.-Part resolutòria:
0. Aprovació de les actes anteriors dels dies 23/07/2015 i 01/09/2015.
1. Elecció de festes locals a Vilassar de Mar per a l’any 2016.
2. Provisió del càrrec de jutge de pau substitut.
3. Moció del grup municipal d’ERC-Vilassar de Mar diu Sí, relativa a l’exercici de la sobirania fiscal a l’Ajuntament de Vilassar de Mar i pagament dels impostos d’IVA i IRPF a l’Agència Tributària Catalana.
4. Moció del grup municipal de Ciutadans per instar al govern local la verificació del compliment de la legalitat de les pancartes o altres suports publicitaris o informatius col•locats per entitats o societats privades a la façana de l’edifici de l’Ajuntament.
5. Moció del grup municipal de Ciutadans per instar al govern local al compliment efectiu de la llei 39/81 perquè les banderes oficials de la vila onegin en tot moment a l’edifici de l’Ajuntament.
6. Moció del grup municipal de Ciutadans per instar al govern local a que retiri les banderes o banderoles denominades “estelades” que se situen en elements de mobiliari o infraestructures urbanes i que no disposin de llicència municipal.
7. Moció del grup municipal de Babord-CUP-Poble Actiu de rebuig a l’acord comercial d’”Associació Transatlàntica per al comerç i la inversió” entre la Unió Europea i els Estats Units (TTIP).

II.-Control i seguiment de la gestió per part del ple
1. Decrets de l’alcaldia.
2. Precs i preguntes.

Leave a Reply