Aquest dijous, ple ordinari

El dijous 20 de febrer hi haurà sessió plenària ordinària, a partir de les 7 de la tarda, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.  L’ordre del dia està integrat per vuit punts entre els quals hi ha tres mocions no resolutives.

Els punts, en concret, són els següents: 

1- Aprovació de l’acta de la sessió anterior del dia 16 de gener de 2020.

Part resolutiva:

2- Autorització de compatibilitat d’activitat de l’arquitecta municipal.

3- Proposta d’acceptació de l’encàrrec de gestió i aprovació de la proposta del conveni interadministratiu per a la contractació del servei públic de salvament i socorrisme a les platges de Cabrera de Mar i Vilassar de Mar.

Part de control:

4- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal de Babord contra la persecució ideològica, en defensa del dret a protesta i a la desobediència civil.

5- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal Junts per Vilassar, per la declaració d’emergència climàtica i l’establiment d’accions encaminades a revertir-la.

6- Moció, no resolutiva, presentada ple grup municipal d’ERC-GxVdM-AM, per a la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

7- Donar compte dels decrets d’alcaldia des del núm. 57/2020 fins al 473/2020.

8- Precs i preguntes.

Avís sobre la programació de Vilassar Ràdio: degut a problemes tècnics a la unitat mòbil, Vilassar Ràdio no podrà oferir la transmissió en directe de la sessió plenària. Aquest divendres 21 de febrer,  l’espai “Crònica” oferirà un ampli resum de la sessió, amb el balanç de govern i oposició, en les seves edicions de les 13h, 14’30h, 16’30 i 19’30h. L’àudio íntegre de la sessió plenària es penjarà la propera setmana al canal d’IVOOX de Vilassar Ràdio, on es podrà escoltar i descarregar. També es podrà veure i escoltar, d’aquí a uns dies, la videoacta de la sessió a la página web de l’Ajuntament. Preguem disculpeu les molèsties.