Aquest dijous, ple ordinari

Aquest dijous 15 de juny, a les 8 del vespre, hi ha sessió plenària ordinària a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, i serà retransmesa en directe per Vilassar Ràdio (98.1 FM i vilassarradio.cat) i en dies posteriors es podrà consultar també per vídeoacta. Divendres l’espai “Crònica” oferirà el resum de la sessió i el balanç de les forces polítiques de govern i oposició.

 

Ordre del dia
0.1 Donar compte del decret núm. 179/2017, de 26 de maig, de modificació del decret de 29 de juny de 2015. Nomenament de tinent d’alcalde i delegacions a la regidora Montserrat Gual Gibert.
0.2 Decrets de l’alcaldia.

 
I. PART RESOLUTIVA
1. Aprovació de les bases específiques per a la concessió de subvencions per al foment de la pràctica d’activitats físiques i esportives a Vilassar de Mar.
2. Cancel•lació i devolució de la garantia del quiosc de premsa situat al passeig dels Pins.

 
II. PART DE CONTROL
1. Moció no resolutiva, presentada per Vilassar de Mar sí que pot/sí puede, per instar a l’alcalde que iniciï les actuacions per donar suport al manifest de rebel•lió primària.
2. Moció no resolutiva, presentada per Ciutadans, per pal•liar el dèficit de canviadors per a nadons, accessibles tant per a dones com per a homes, d’acord amb el precepte de la igualtat.
3. Precs i preguntes.