Aquest dijous, neu en cotes baixes

Meteomar informa que aquest dijous 8 de febrer de 2018, la nuvolositat està essent abundant a tota la comarca durant tot el dia. Durant bona part del dia precipitacions en forma de ruixats poc abundants, en forma de neu per damunt dels 300 metres tot i que en moments de ruixat la cota pot baixar fins als 100 metres. Els vents fluixos, força 2 a 3 de component Est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures en descens, amb mínimes entre -2 a 2 graus a l’interior del Maresme i entre els 3 i els 5 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes entre els 0 a les zones més altes i els 7 graus a la costa.

Divendres 9 de febrer, a primeres hores del dia hi haurà clarianes però ràpidament s’ennuvolarà. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 de component nord i nord-oest al matí i més variables a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa del Maresme Sud. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels -4 als -2 graus a l’interior del Maresme i entre els 0 i els 3 graus a la costa de la comarca. Les màximes es mantindran sense canvis i en general aniran dels 0 als 7 graus.

Dissabte 10 de febrer, cel ennuvolat a primeres hores del dia. A partir del migdia s’obriran moltes clarianes. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 de component variable al llarg del dia. Mar en estat de marejol am àrees de mar de fons. Les temperatures mínimes pujaran lleugerament i aniran dels -2 als 2 graus a l’interior del Maresme i entre els 3 i els 5 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 2 i els 9 graus.