Aquest dijous les cooperatives escolars del Vaixell Burriac vendran els seus productes al mercat ambulant

Integrants de les dues cooperatives entrevistats a Vilassar Ràdio

Integrants de les dues cooperatives entrevistats a Vilassar Ràdio

Els alumnes de cinquè de primària de l’escola Vaixell Burriac, que durant aquest curs participen en el projecte Cultura emprenedora a l’escola, de la Diputació de Barcelona, vendran els productes de les cooperatives que han creat al mercat ambulant d’aquest dijous 29 de maig.

Els alumnes han après durant aquest curs a crear una cooperativa, primer decidint a què es dedicaria, després buscant un nom, creant un logo, redactant uns estatuts, registrant-la a l’Ajuntament, fent prototips de productes i fins i tot un estudi de mercat. El curs de cinquè A ha creat la cooperativa My paper, de productes de papereria, i els de cinquè B, V&B complements, dedicada a polseres, clauers i arracades.

Totes dues cooperatives vendran els seus productes, fets pel propi alumnat, aquest 29 de maig en el mercat ambulant dels dijous, en dues parades que els ha cedit l’Ajuntament. El 15% de les vendes el destinaran a una ONG que han triat i la resta servirà per fer una activitat a l’escola. Des del centre i des de l’Ajuntament es valora de forma molt positiva la iniciativa que a més d’unir-los, els ha ajudat a desenvolupar valors i hàbits relacionats amb l’emprenedoria.