Aquest dijous, emissió del ple a partir de les 19h

Vilassar Ràdio emetrà aquest dijous a partir de les 7 del vespre  la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament. L’endemà, divendres, a les 13’30h i 15’30h, us oferirem un ampli resum de la sessió a “Les veus del ple”, i recollirem també el balanç que en faran les formacions polítiques de govern i oposició.

L’ordre del dia està integrat per set punts:  

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior del dia 21 de desembre de 2023.

2.- Autorització i disposició de despesa en execució del conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Vilassar de Mar per dur a terme la selecció conjunta del personal funcionari de les policies locals i constituir una borsa de treball, acordat pel Ple de data 21 de setembre de 2023.

3.- Establiment d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Cabrera de Mar per a l’organització de la rua de Carnestoltes el 10 de febrer de 2024.

4.- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal del PSC, pel compliment dels compromisos adquirits per l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb l’adhesió a la Xarxa Mundial de Ciutats Amigables amb les persones grans.

5.- Moció, no resolutiva, presentada pels grups municipals del PSC i Babord, pel compliment de la pacificació de l’N-II

6.- Donar compte dels decrets de l’alcaldia des del núm. 4983/2023 al 335/2024

7.- Precs i preguntes

Escolta-ho al 98.1 FM o online des d’aquest enllaç