Aquest dijous, debat amb els candidats a l’alcaldia de Vilassar de Mar, a l’Ateneu, organitzat per Vilassar Ràdio

DebatElectoralAquest dijous 21 de maig, des de 2/4 de 9 del vespre, Vilassar Ràdio organitza a l’Ateneu Vilassanès (ubicat al carrer Sant Josep, número 37) el debat amb motiu de les eleccions municipals amb els nou candidats a l’alcaldia de Vilassar de Mar: Quim Ferrer (CiU), Alícia R. Luna (PSC), Jaume Marfà (PPC), Carles Soler (Babord), Damià del Clot (ERC-VdMdS), Zenaida Serrano (Agrupació d’electors Vilassar de Mar si que pot/sí puede), Juan Díaz (C’s), Joan Roca (Gent per Vilassar de Mar) i Lluís Tenas (SI).

El debat, moderat per Jaume Cabotés obert al públic, que ha pogut participar enviant fins al 19 de maig la seva pregunta als candidats/es a través del correu electrònic: eleccions@vilassardemar.cat. Les preguntes s’agruparan per blocs temàtics i es formularan als candidats durant el debat. També es podran efectuar preguntes en el mateix Ateneu Vilassanès.

El debat serà retransmès en directe a través del 98.1 de la FM i per internet a través del web de l’emissora:  radio.vilassardemar.cat.  Vilassar Ràdio transmetrà diumenge 24 una programació especial dedicada a les eleccions municipals a la nostra localitat.