Aquest dijous, acte organitzat per ANC en record del referèndum de l’1 d’octubre

Aquest dijous 1 d’octubre fa exactament tres anys, el poble de Catalunya sortia a votar massivament, malgrat la pluja que queia, i acudia a les urnes del referèndum d’autodeterminació no vinculant, segons l’Estat Espanyol, organitzat per la Generalitat de Catalunya. Per commemorar aquesta data l’ANC de Vilassar de Mar convoca a un acte festiu, avui a les 8 del vespre i a la Plaça de l’Ajuntament. Respectant les mesures de seguretat de la Covid 19 i amb la música del vilassarenc Enric Neddermann.

L’ANC de Vilassar de Mar ha volgut dissenyar un acte festiu que serveixi, diuen, sobretot de reconeixement per a tots aquells vilassarencs i vilassarenques que van anar a votar avui fa tres anys.

Per a Joan Pujó, president de la secció local d’ANC, el sentiment independentista segueix ben viu i decidit a continuar la lluita no violenta per assolir la independència de Catalunya. Considera que s’està avançat malgrat, diu, la màquina repressora de l’Estat Espanyol que va actuant.

El president de la secció local de l’ANC considera que l’1 d’octubre de 2017 va significar un punt d’inflexió importantíssim en el qual el poble de Catalunya va dir prou, recorda, malgrat el preu molt alt, diu, que estem pagant

Així doncs, avui a les 8 del vespre, a la Plaça de l’Ajuntament, acte central de l’ANC a Vilassar de Mar amb mascareta, gel hidroalcohòlic i respectant les marques que es fixaran al terra per respectar la distància social.

(Redacció: Joan Escofet)