Obert el termini per la reserva d’entrades per als actes de Festa Major

Del 23 al 27 de juny, Vilassar de Mar celebrarà la Festa Major de Sant Joan, de forma presencial i adaptada a la situació de pandèmia. Per assistir a totes les activitats previstes caldrà fer reserva prèvia a través de l’app Vilassar de Mar. Les entrades es posen a disposició del públic des d’aquest dijous 17 de juny, a les 12 del migdia, i s’aniran tancant quan s’arribi l’aforament màxim o 2 hores abans de la celebració de cada acte. Cada persona podrà reservar entrades per a un grup de màxim 5 persones.

A més de l’app, s’ha habilitat un telèfon, el 663 559 936, que funciona de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 de la tarda, perquè principalment la gent gran, no tan avesada a les noves tecnologies, pugui demanar inscripció a les activitats de Festa Major. Les reserves per telèfon començaran en el moment en què s’obrin les de l’app.

Tota la programació de la Festa Major de Sant Joan es podrà consultar al web de la Festa Major (obert des de 17 de juny)

A tenir en compte:

– Cal arribar com a mínim 1 hora abans al recinte on tindrà lloc l’acte per tal de poder entrar d’acord amb el protocol de seguretat establert.

– Per entrar al recinte, caldrà presentar el codi rebut per correu electrònic en el moment de la inscripció i el DNI

– No es permetrà l’entrada de persones no inscrites, no identificades o inscrites de forma fraudulenta sense respectar les bombolles de convivència

– 10 minuts abans de l’espectacle, les reserves de cadires no ocupades quedaran alliberades per a altres persones per garantir el compliment dels horaris i les mesures de seguretat.

Amb motiu de la situació epidemiològica, l’organització del gruix dels actes de la Festa Major s’ha centralitzat en tres espais: l’Escola Pérez Sala, l’Escola del Mar i el Parc de Ca l’Abril per motius d’infraestructura i d’idoneïtat, per la qual cosa es demana la comprensió dels veïns i veïnes per les possibles molèsties que aquests actes els puguin ocasionar i s’agraeix molt sincerament la seva col·laboració.

Consulteu en aquest enllaç totes les activitats de Festa Major.