Aquest cap de setmana tornen les festes del carrer St. Feliu

Tornen i després de dos anys, i aquest és un bon termòmetre de l’enyorada nova normalitat, les tradicionals festes del carrer Sant Feliu. Començaran aquest divendres i s’allargaran fins diumenge.

L’associació de veïns i veïnes del carrer proposa tres dies amb diferents activitats. Les festes començaran el mateix divendres a les 9 de la nit amb el tradicional sopar de veïns i veïnes. En aquest cas reservat només pels qui hi viuen al carrer Sant Feliu. Temàtica? Nit eivissenca. Ens ho va explicar al “Crònica” el representant de l’associació Coque Petit.

Durant el sopar es farà una rifa i alguns bingos. Posteriorment, els veïns podran gaudir d’un dj.

Ja serà demà, dissabte 23, el dia gran de les festes. A partir de les 11:30h la mainada podrà participar en la popular festa d’escuma.

Després de l’activitat, els nens i nenes podran gaudir d’un esmorzar que consistirà en pa de la Juliette amb Nocilla.

Durant les festes del carrer Sant Feliu sorgeixen iniciatives veïnals més enllà de les programades per les festes, Coque Petit destaca els àpats que s’organitzen al carrer.

El mateix dissabte 23 es farà el sopar obert. En aquest cas sí que hi podran assistir amics i familiars dels veïns.

La vetllada estarà acompanyada de l’actuació en directe del duet Mandràgora, que ja ha amenitzat aquestes festes en anteriors edicions. Presentaran un repertori de música ballable i durant la mitja part es realitzaran les rifes per ajudar a finançar les festes.

L’últim dia de celebracions, diumenge 24, arribarà la xocolatada a les 7 de la tarda seguida dels titelles i pallassos de la centenària Companyia Titelles Vergés, una activitat especialment dedicada al públic infantil.

Tot i fer dos anys que no se celebren aquestes festes. L’associació de veïns i veïnes espera que siguin un èxit com ho han estat en anys anteriors.

L’associació és l’encarregada d’organitzar les festes del carrer Sant Feliu amb la col·laboració de l’Ajuntament i els patrocinadors. És la 22a edició d’aquestes celebracions.