Aquest cap de setmana, prefesta de Festa Major

Aquest divendres 17 de juny es dona el tret oficiós de sortida a la Festa Major de Vilassar de Mar amb la tradicional penjada de l’Ase Innocenci al terrat de l’Ajuntament per part de les colles de l’AVAL. Comença, per tant, la prefesta de la Festa Major, que se celebra del 17 al 19 de juny.

La Festa Major arrenca el proper dijous 23 de juny, dia de la revetlla de Sant Joan, i s’allargarà fins al dilluns 27 que és festiu al nostre municipi amb el tradicional castell de foc, unitari i de cloenda, des de la platja de Palomares.

N’hem parlat amb Esther López, regidora de Cultura i Festes Populars del nostre consistori que ha passat pels micròfons del Parlant de Tot, el nostre magazín matinal.

Ha destacat la il·lusió i les ganes de festa que tenen tant vilassarencs com vilassarenques i ho fa extensiu a la gent que ens visitarà. I és que durant, especialment l’any passat, va ser molt complicat dissenyar una Festa Major amb, encara, moltes restriccions sanitàries provocades per la pandèmia del coronavirus. Es van doblar algunes activitats per les restriccions d’aforament que hi havia.

López vol agrair el compromís i la implicació de les entitats de Vilassar de Mar. La regidora destaca que tothom s’ha bolcat en el disseny d’una Festa Major que fa molts mesos que es prepara. Fruit d’aquesta antelació, Mishima serà el cap de cartell de l’oferta musical al nostre poble. Un altre dels plats forts serà el castell de focs final. Atenció, dilluns 27 de juny des de la Platja de Palomares. De manera unitària, com es feia abans, sense altres castells de focs repartits per tot Vilassar de Mar com es va fer l’any passat. Es tracta, subratlla López, de tornar a l’ambient prepandèmia.

Un altre dels moments especials serà la jornada castellera. Amb retransmissió, en directe, a través de la nostra emissora amb micròfon autònom que portarà un dels castellers dins de la seva camisa. Per tant, podrem escoltar com és, com sona un castell des de dins

Esther López ha explicat quins són els desitjos de l’Ajuntament per aquests dies de festa: que tothom gaudeixi de la Festa Major, però amb seny, i amb el desig que no es produeixi cap agressió.

Consulta  les activitats de la prefesta de Festa Major (17 a 19 de juny) en aquest enllaç

Consulta les activitats de Festa Major (23 a 27 de juny) en aquest enllaç