Aquest cap de setmana, Oktoberfest a Vilassar de Mar

L’Oktoberfest, la festa de la cervesa més coneguda d’alemanya arriba aquest any a Vilassar de Mar de la mà de l’associació Boatiné que organitza del divendres 7 al diumenge 9 d’octubre a l’Escola del Mar l’“Oktoberfest Vilassar de Mar 2016”.

L’esdeveniment comptarà amb cerveses nacionals i d’importació, gastronomia i música en directe. Hi haurà els estands dels establiments 33/45, Atlàntida, Bar 1001, Can Pocurull, Glops, Espinaler, Antowito Store i també hi haurà un estand de merchandising, on es podran comprar samarretes de l’associació.

Marc Monte i Marc Zamora van ser entrevistats ahir al “Parlant de tot” on van destacar la feina feta per “Boatiné” fins ara. Van assegurar que treballaran perquè la OktobertFest sigui un fixe en el calendari de festes vilassarenc.

Divendres 7 a partir de les 20:30h una cercavila amb els Ssstrèpits donarà inici al certamen. Sortirà des de la plaça de l’Ajuntament en direcció a l’escola del Mar, on hi haurà un batucada. En arribar hi haurà l’actuació de Poire a les 21:30h i de DJ Mark Nine & Mr Manley a les 00h.

Dissabte 8 la festa es rependrà a partir de les 19h amb l’actuació de Marc Pursals und Zhun a les 19h, seguit dels grups The Jamps, Mashroom i el DJ Rocking Bannanas a les 19h, 21h i 22:30h respectivament.

Finalment l’últim dia de la festa amb temàtica germànica comptarà amb el Festlich Vermouth a les 12:30h i el concert cloenda de Pony Pisador a les 18h.

Oktoberfest Boatiné