Aquest cap de setmana, màgia i festa solidària a favor de la Marató de TV3

Aquest cap de setmana, se celebraran a Vilassar de Mar un espectacle de màgia i una festa solidària a favor de la Mataró de TV3, que estarà dedicada aquest any a la salut mental. Cal recordar que els problemes de salut afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

L’espectacle de màgia està organitzat per Màgic Grup Maresme i tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda, a la Sala Maria Roser Carrau. Juan Luís Angulo, en representació de Màgic Grup Maresme, ha avançat que hi haurà les actuacions de Mag Màgic, Pampa & Churches, Mag Jan, María Altés, Trimàgic i Black Rose. La direcció escènica de l’espectacle serà a càrrec de David Stromboli. L’entrada costa 5 euros i estan a la venda a Llibreria Índex i a Cotó Fluix Llaminadures.

La festa solidària per la Marató tindrà lloc aquest diumenge de 10h a 14h, organitzada per l’associació de Festes del Veral de l’Ocata, amb el suport de Patronat Parroquial, GOVI, La Tropa Teatre, les escoles del municipi, Enric Neddermann, Soul Dance School i Vilassar Ràdio. Marta Monràs, en representació de l’associació Festes del Veral de l’Ocata ha avançat que hi haurà tómbola , joguines, xocolatada de Can Falgueras, tallers infantils, tómbola amb un centenar de regals aportats per una vuitantena d’establiments comercials, mercat de segona mà, venda plantes aportades pel Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya i per Pep Itxart i les actuacions d’Enric Neddermann i l’alumnat de Soul Dance SchoolMonràs ha explicat que fa mesos que l’estan preparant. La Tropa Teatre tancarà l’acte amb el seu habitual escrit. En aquesta ocasió dedicat a la temàtica de la Marató d’aquest any, les malalties mentals.

La Marató de TV3 arriba a la seva trentena edició i s’emetrà aquest proper diumenge de 9’30h a 14’30h, de 15’40h a 21h i de 22’05 a 01’30h per TV3 i TV3.CAT, el canal internacional de TV3.