Aquest cap de setmana, lectura dramatitzada de “Zona inundable”

A l’octubre de 2018, una tempesta va caure sobre el petit poble mallorquí de Santanyí provocant la mort d’onze persones. Aquest fa va esperonar Marta Barceló a escriure un llibre sobre els fets. El títol és “Zona Inundable”. L’obra va caure a les mans del vilassarenc Francesc Jordan, que hem entrevistat al “Parlant de tot” aquest passat dijous, i n’ha sortit una lectura teatralitzada que es farà, aquest cap de setmana, en dues sessions, al local de la Tropa Teatre. Al carrer de Sant Ramon,125.

Les dues representacions es faran aquest dissabte 17 de febrer a les set de la tarda i l’endemà diumenge, a les sis.

Jordan, director novell, va quedar tan impressionat amb la lectura d’aquesta “Zona Inundable”, que va decidir que havia de fer alguna cosa amb l’obra de Barceló, que és molt realista.

Jordan ha explicat que alguns personatges estan una mica ficcionats i ha afegit que és una obra molt potent.

Ha avançat que el quadre escènic que farà possible aquesta obra està format per Pepita Gómez, Joan Camps, Carme Ramon, Joan Valls, Iris Gironès, Carla Pi, Oriol Fort i Jan Cabot.

Van començar a treballar-ho l’abril de l’any passat amb molts assajos al Cívic de Lluís Jover. De fet, estan tan agraïts a la gent d’aquest equipament, que Jordan, com a homenatge, no descarta representar-la en aquest espai del Barato. Feina complicada. Ha explicat  que no és fàcil fer una lectura dramatitzada i ha avançat que es projectarà un petit vídeo abans que comenci l’acte per mostrar la magnitud del que va passar. Per fer aquest vídeo han comptat amb la col·laboració de Jaume Cabot, director i locutor de Vilassar Ràdio.

I és que la moralina és òbvia. No podem dominar la natura. Sempre guanya.

Les entrades ja es poden adquirir al web latropa.net al preu de 8 euros per a les persones sòcies de La Tropa i al preu de 10 euros per a les que no ho són. També es poden comprar una hora abans de l’acte