Aquest cap de setmana, Fira Nadal a la plaça de l’Ajuntament i carrer de Sant Pau

Aquest cap de setmana, la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i el carrer de Sant Pau es convertiran en un autèntic Mercat de Nadal. Una extensa oferta de comerços, artesania, música i activitats familiars per escalfar les festes que s’acosten.

Tot començarà aquest dissabte, a partir de les 10 del matí, quan les parades dels comerços i els artesans començaran a oferir la seva mostra de propostes nadalenques. A partir de les 12 del matí, i fins les dues, Todo Zancos farà un espectable d’animació de carrer amb tallers i moltes sorpreses.

Per amenitzar les compres nadalenques, a partir de les cinc de la tarda, començaran un seguit d’actuacions musicals de la mà de l’Aula de Música de Vilassar de Mar. Música en viu a càrrec de Jazz Milenials, Tot es comença per un trio, Sax Mood, Wombo Band, Swing out combo, VilaSatar Ensembe, Mirs (veu i piano), Marc Aldrufeu (veu i guitarra), Django Bizarre Trio i Miquel Moya.

Serà l’endemà, diumenge, quan la caseta de l’Arbre faci un taller de pintacares de fantasia, des de les 11 a les dues del migdia. En paral.lel, a la una de la tarda, Tastet de Sons i trons a càrrec del Cor jove de Vilassar de Mar. A dos quarts de dues de la tarda, clouran la Fira de Nadal els alumnes de teatre musical de l’escola de Sansa Madó. En aquest cas, a la plaça de l’església.

Fira organitzada per l’Ajuntament del nostre municipi amb el suport de Vilassar Comerç.