Aquest cap de setmana, “Annie el Musical”

Arriba el musical de fi de curs dels alumnes de Teatre Musical de l’Escola de Teatre organitzada per La Tropa.Es tracta d’Annie,  un dels musicals més premiats a Broadway, que s’escenificarà a la Sala Maria Roser Carrau aquest dissabte 25 i diumenge 26, a partir de les 6 de la tarda, sota la direcció de la Mariona Marsol i la Judith Porta, directores del curs. 

Porta ens ha explicat que una trentena llarga de persones faran possible aquesta obra i ha fet un balanç molt satisfactori de com ha anat el curs de teatre, que com a novetat ha tingut dos grups (infantil i joves) i de com estan anant els assajos.

L’argument de l’obra és el següent: la petita Annie és una òrfena que viu en l’orfenat administrat per una dona malvada, la senyoreta Hannigan. Per atzar, la confiada i decidida Annie entra a la vida del milionari Oliver Warbucks que comença a agafar-li afecte i decideix adoptar-la. No obstant això, Annie segueix decidida a conèixer als seus veritables pares. Una parella de bergants, Rooster i Lily, es fan passar pels pares, ajudats per la Senyoreta Hannigan per tal d’accedir a la petita fortuna de la nena.

Les entrades tenen un preu de 5 euros per a tot el públic i es poden comprar online a latropateatre.net i una hora abans de cada representació.