Aquest cap de setmana des de les 18h, transmissions esportives

Aquest cap de setmana, la Unió Esportiva Vilassar i el Club Vilassar Hoquei juguen dos partits importantíssims, cabdals, curiosament, contra el Cerdanyola. Dues cites històriques. És per això que, en un esforç sense precedents, Vilassar Ràdio serà al costat dels nostres esportistes fent la transmissió en directe, dels dos encontres que podràs escoltar al 98.1 de l’FM i també per vilassarradio.cat

Així, dissabte a les sis de la tarda, des del Pavelló Paco Martin i en directe, Hèctor Torreblanca retransmetrà, per primera vegada en els quaranta-un anys d’història d’aquesta casa, un partit d’hoquei. Serà el duel entre el Club Vilassar Hoquei i el Cerdanyola. Els de casa nostra, si guanyen, seran equip de Primera Catalana. En la darrera jornada, es jugaran pujar com a campions o com a segons de l’actual Segona Catalana.

L’endemà, diumenge, també a les sis de la tarda, Vilassar Ràdio serà al camp de les Fontetes per explicar-te, en directe, el partit de quarts de final del play off d’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol que disputaran la Unió Esportiva Vilassar i el Cerdanyola. Amb la veu d’ Hèctor Torreblanca et portarem les emocions d’aquest duel eliminatori en el qual no hi haurà tanda de penals en cas que el partit i la pròrroga acabin amb empat en el marcador. Passaria el Cerdanyola a semifinals per haver quedat millor classificat que la Unió Esportiva Vilassar en la temporada regular. Per tant, els blanc-i-vermells han de guanyar sí o sí.

Val a dir que ens els enfrontaments d’aquesta temporada entre els homes de Peque i els vallesans cap de les dues esquadres s’ha pogut imposar a l’altre i els dos partits disputats han acabat en taules. Màxima emoció, doncs.

Des de la Unió Esportiva Vilassar s’està noliejant un autocar per acompanyar els homes d’aquest equip en aquest desplaçament crucial. Els nostres micròfons, els micròfons de Vilassar Ràdio seran testimonis d’aquestes dues autèntiques finals