Aquest any, torna el Zero

A l’octubre torna amb força el Zero, les Jornades de Joves Creadors que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb l’objectiu de donar empenta als artistes que comencen i promoure l’art entre els joves.

El certamen, que arriba a la desena edició, està enguany dedicat al cinema, a la fotografia, la música i a la formació. Hi haurà un festival de curtmetratges, amb un ral·li de curtmetratges que s’hauran de realitzar en 72 hores i un concurs de curtmetratges, on es donarà cabuda també a documentals i videocreacions. També es realitzaran sessions de masterclass de diverses disciplines artístiques, actuacions musicals de grups maresmencs i un concurs de fotografia a Instagram.

Logo Zero

Entre els requisits per participar al ral·li i als concursos és tenir entre 15 i 30 anys.
L’apertura de les jornades, el divendres 17 d’octubre, els tallers i les masterclass, i la projecció dels curtmetratges, la qual es realitzarà l’últim cap de setmana de les jornades, es faran a Can Jorba (carrer Santa Eulàlia, 140), i la cloenda i lliurament de premis es faran el diumenge 26 d’octubre a la tarda a la Sala Maria Roser Carrau.

Les bases per participar al festival de curtmetratges es podran consultar al web municipal www.vilassardemar.cat