Aquest 1 d’octubre tanca el Cívic de Lluís Jover com a centre de vacunació

Atenció perquè, aquest divendres, 1 d’octubre, ja estarà tancat el Centre Cívic de Lluís Jover de Vilassar de Mar com a centre de vacunació. Així, tingues en compte, que només s’administraran segones dosis fins el dijous 30 de setembre. I és que Salut ha reordenat els punts de vacunació a la Regió Metropolitana Nord.

Així doncs, la campanya de vacunació massiva organitzada des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya finalitza amb 2,8 milions de dosis administrades al territori català. Traduït, vol dir que el 82% de la població de més de 12 anys ja està vacunada.

Pel que fa a casa nostra, a Vilassar de Mar, i com dèiem, la campanya de vacunació enceta una nova etapa en la qual només es farà efectiva als centres d’atenció primària, als hospitals i als dispositius mòbils.

En el cas del Centre Cívic Lluís Jover, punt cedit per l’Ajuntament de Vilassar de Mar, es tancarà com a punt vacunal el dijous 30 de setembre (últim dia d’administració de vacunes) i fins aquella data només s’administraran segones dosis que tenen pendents, no es podrà demanar hora per a la primera dosi i tampoc s’hi podrà anar sense cita prèvia. Així doncs, les instal.lacions del Cívic Lluís Jover, com a centre de vacunació, ja restaran tancades a partir del divendres 1 d’octubre.

Des d’aquest dilluns 27 de setembre al Maresme continua obert el CAP El Maresme de Mataró (Camí del Mig, 36) sense cita prèvia o amb cita prèvia (demanant hora al web vacunacovid.catsalut.cat).

Salut informa que durant la campanya de vacunació massiva contra la Covid-19 s’han administrat a la Regió Metropolitana Nord 2,8 milions de dosis i un 82% de la població major de 12 anys ja té la pauta completa.